Стефан Йовевски - Двукратен шампион на България за 2020 година; Васил Киряков – Шампион и вицешампион на България; „Хемус-1896”- вицешампиони на България за 2020 за момчета младша възраст

На провелия се наскоро Държавен личен шампионат по колоездене за момчета младша, момчета старша възраст и момичета в Сливен на шосе нашите състезателите отново доминираха и доказаха, че се намират в отлична спортна форма. Стефан Йовевски демонстрира за пореден път класата си завоювайки шампионските титли при момчета старша възраст в дисциплините „индивидуално по часовник” и „общ старт”, а Васил Киряков стана шампион на България в дисциплината „индивидуално по часовник” и се окичи със сребърен медал и вицешампионска титла в дисциплината „общ старт” за деца до 12 години. Отлично се представи и Мартина Младенова заемайки престижното 4-то място при момичета старша възраст в дисциплините „индивидуално по часовник” и „общ старт”. В крайното отборно класиране отбора на Хемус-1896, момчета младша възраст е вицешампион на България за 2020 година в състав Васил Димитров, Християн Иванов, Станислав Цветанов, Васил Киряков и Пресиян Стоянов.

Състезателите благодарят на Община Троян и спонсорите: „Судал” ЕООД, „Калинел” ЕООД, Униор България ООД и Веломагазин Троян. Благодарение на които постигат своите успехи.

© 2020 Hemus-1896 Troyan. Всички права запазени