На провелия се наскоро Държавен личен шампионат по колоездене за момчета младша, момчета старша възраст и момичета в Сливен на шосе нашите състезателите отново доминираха и доказаха, че се намират в отлична спортна форма. Стефан Йовевски демонстрира за пореден път класата си завоювайки шампионските титли при момчета старша възраст в дисциплините „индивидуално по часовник” и „общ старт”, а Васил Киряков стана шампион на България в дисциплината „индивидуално по часовник” и се окичи със сребърен медал и вицешампионска титла в дисциплината „общ старт” за деца до 12 години. Отлично се представи и Мартина Младенова заемайки престижното 4-то място при момичета старша възраст в дисциплините „индивидуално по часовник” и „общ старт”. В крайното отборно класиране отбора на Хемус-1896, момчета младша възраст е вицешампион на България за 2020 година в състав Васил Димитров, Християн Иванов, Станислав Цветанов, Васил Киряков и Пресиян Стоянов. Състезателите благодарят на Община Троян и спонсорите: „Судал” ЕООД, „Калинел” ЕООД, Униор България ООД и Веломагазин Троян. Благодарение на които постигат своите успехи.
На 27.06.2020 г. в гр. Пазарджик се проведоха състезания във всички възрастови групи за купа „Пазарджик”. Отлично се представи състезателят на КК "Хемус-1896” Стефан Йовевски които демонстрира за пореден път класата си завоювайки първо място при момчета старша възраст. Много добре се представи и Радослав Грънчаров, който зае 6-то място при юноши младша възраст. Христо Гечев зае 5-то място при мъжете. Отлично се представиха и нашите момичета които също се качиха на почетната стълбичка, като Мартина Младенова зае 3-то място във възрастовата група момичета старша възраст, а Изабела Пехливанова остана на 2-ро място при момичета младша възраст. Тези успехи са поредно доказателство, че в колоездачен клуб „Хемус – 1896” се изграждат млади, качествени състезатели, които са бъдещето на колоезденето в България. Ръководството на клуба благодари на спонсорите на отбора Судал ЕООД, Калинел ЕООД, Униор ЕООД и Веломагазин Хемус Троян.
На 20 и 21.06.2020 се проведе първото състезание за сезона „Изкачване на Витоша” и Купа „Долчини-София”, с които бе открит спортно-състезателния сезон за 2020 г. в България. През първия ден в „Изкачване на Витоша” отлично се представи Радослав Грънчаров, които зае четвърто място, като преди него са само трима състезатели от Сърбия. Така той показа, че е един от най-добрите български колоездачи в категория юноши младша възраст. Втория ден се проведе критериум по точки в Южния парк в София за „купа Долчини-София ”, като Стефан Йовевски зае второ място при момчета старша възраст. Той остави пред себе си състезател от Сърбия и показа, че може да спори за победи през настоящия сезон и в по голямата възрастова група момчета старша възраст.
"Soudal" ще продължи да бъде спонсор на Колоездачен клуб"Хемус-1896" и през 2020 година след като бе подписан официален договор. Soudal е водещ световен производител на полиуретанoви пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. Компанията доставя своята новаторска продукция в повече от 130 страни. Холдингът има 14 производствени завода, намиращи се на 4 континента и 44 представителства по целия свят.Soudal е официален спонсор на UCI World Team LOTTO SOUDAL. Благодарим Ви за доверието SOUDAL.
Колоездачен клуб „Хемус-1896” изказва благодарност и признателност към спонсорите: „Судал” ЕООД, ”Калинел” ЕООД, ”Октопод Инвест Холдинг” ЕАД, ”Униор България” ООД, Веломагазин „Хемус Троян”, ”Велосипед” ООД и бензиностанция „Кампос ойл” за съществен принос в развитието и успехите на клуба през 2019 година. Специални благодарности и на Община Троян. Благодарим Ви и се надяваме, че и в бъдеще ще продължите да подпомагате развитието на колоедачния спорт в град Троян.
Състезанието се проведе на 06.11.2019 г. по случай Деня на народните будители и бе организирано от Община Троян и Колоездачен клуб „Хемус – 1896”. В състезанието взеха участие деца от 4 до 15 годишна възраст,които бяха разпределени в шест възрастови групи. Състезанието се проведе с цел популяризиране на колоездачния спорт в град Троян, мотивиране на повече деца към спорта и водене на здравословен начин на живот и не на последно място подбор на деца за попълване на отборите от детско-юношеската школа на нашия клуб. От провеждането на този вид състезания ние успяхме да спечелим за каузата много деца, които в момента са активни спортисти, а двама от тях през 2019 година станаха шампиони на България. На победителите в състезанието бяха раздадени предметни награди свързани с велосипеда и медали. Победителите: Момчета 4-6 години1 място Александър Петков2 място Мартин Банчевски3 място Камен Пиперски Момчета 7-9 години1 място Пресиян Стоянов2 място Христо Тодоров3 място Ивайло Райковски Момчета 10-12 години1 място Даниел Стоянов2 място Ивелин Мочев3 място Лъчезар Пенчев Момчета 13-15 години1 място Веселин Ангелов2 място Ивайло Христов3 място Денис Йорданов Момичета 7-9 години1 място Сиана Костова2 място Десислава Семкова
Състезанието се проведе на 14.10.2019 г. по случай Петковден - празник на град Троян и бе организирано от Община Троян и Колоездачен клуб „Хемус – 1896”. В състезанието взеха участие състезатели от 4 до 15 годишна възраст, които бяха разпределени в шест възрастови групи. Състезанието се проведе с цел популяризиране на колоездачния спорт в град Троян, мотивиране на повече деца към спорта и водене на здравословен начин на живот и не на последно място подбор на деца за попълване на отборите от детско-юношеската школа на нашия клуб. От провеждането на този вид състезания ние успяхме да спечелим за каузата много деца, които в момента са активни спортисти, а двама от тях през 2019 година станаха шампиони на България. На победителите в състезанието бяха раздадени предметни награди свързани с велосипеда и колоездачния спорт и медали.
Страница 1 от 25
© 2020 Hemus-1896 Troyan. Всички права запазени