"Soudal" ще продължи да бъде спонсор на Колоездачен клуб "Хемус-1896" и през 2021 година след като вчера 12 януари в офиса на фирмата в София бе подписан официален договор. Soudal е водещ световен производител на полиуретанoви пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. Компанията доставя своята новаторска продукция в повече от 130 страни. Холдингът има 14 производствени завода, намиращи се на 4 континента и 44 представителства по целия свят. Soudal е официален спонсор на UCI World Team LOTTO SOUDAL. Благодарим Ви за доверието SOUDAL.
Повече от 100 години опит в разработването и производството на велосипедни гуми направиха Continental уникална компания в индустрията. Continental е единственият германски производител на гуми за велосипеди, който произвежда своите гуми в Германия. Това служи като мощен стимул за инженерите на Continental и всички останали, участващи в производствения процес, да се стремят към нови иновации. Благодарим Ви за доверието "Continental".
Състезанието се проведе на 14.10.2020 г. по случай Петковден - празник на град Троян и бе организирано от Община Троян и Колоездачен клуб „Хемус – 1896”. В състезанието взеха участие 59 деца от 4 до 15 годишна възраст, които бяха разпределени в шест възрастови групи. Надпреварата се проведе с цел популяризиране на колоездачния спорт в град Троян, мотивиране на повече деца към спорта и водене на здравословен начин на живот и не на последно място подбор на деца за попълване на отборите от детско-юношеската школа на нашия клуб. От провеждането на този вид състезания ние успяхме да спечелим за каузата много деца, които в момента са активни спортисти, а двама от тях през 2020 година станаха шампиони на България. На победителите в състезанието (18 деца) бяха раздадени предметни награди свързани с велосипеда и колоездачния спорт и медали. Наградите бяха връчени от г-жа Розалина Русенова - зам.кмет на Община Троян и г- н Тодор Комитов – отдел “Младежки дейности и спорт” в Община Троян.
В Giro d’Italia участват четирима бивши състезатели на Trevigiani Hemus-1896. Четиримата защитаваха и носеха фланелката на нашия отбор през 2017 и 2018 година. Колоездачен клуб Хемус-1896 Троян пожелава успех на: Simone Ravanelli, Filippo Zana, Fabio Mazzucco, João Almeida.
Състезанието се проведе на 23.09.2020 г. по случай - Европейска седмица на мобилността и бе организирано от Община Троян и Колоездачен клуб „Хемус – 1896”. В състезанието взеха участие деца от 4 до 15 годишна възраст, които бяха разпределени в шест възрастови групи. Състезанието се проведе с цел популяризиране на колоездачния спорт в град Троян, мотивиране на повече деца към спорта и водене на здравословен начин на живот и не на последно място подбор на деца за попълване на отборите от детско-юношеската школа на нашия клуб. От провеждането на този вид състезания ние успяхме да спечелим за каузата много деца, които в момента са активни спортисти, а двама от тях през 2019 година станаха шампиони на България. На победителите в състезанието (18 деца) бяха раздадени предметни награди свързани с велосипеда и колоездачния спорт и медали. Победителите бяха наградени от г-н Петко Пенков – председател на Общински съвет - Троян.
На проведения Държавен лично-отборен шампионат в Пазарджик за момчета старша възраст Стефан Йовевски завоюва шампионска титла в дисциплината „скрач”. Спечели сребърен медал в дисциплината „омниум” и бронзов медал в дисциплината „1000 метра от място”.
При момчета младша възраст Станислав Цветанов зае трето място. Стефан Йовевски размаза конкуренцията при момчета старша възраст и отново доказа, че е най-силен в неговата възраст. Симеон Петков зае трето място при юноши младша възраст. При мъжете Даниел Петков отнесе конкуренцията и показа класа над останалите състезатели. При момичета младша възраст Изабел Пехливанова зае първо място. Мартина Младенова зае второ място при момичета старша възраст. Ръководството на клуба благодари на спонсорите на отбора за безрезервната подкрепа, която оказват за развитие на колоезденето в нашия град.
Страница 1 от 26
© 2021 Hemus-1896 Troyan. Всички права запазени