Състезанието се проведе на 06.11.2019 г. по случай Деня на народните будители и бе организирано от Община Троян и Колоездачен клуб „Хемус – 1896”. В състезанието взеха участие деца от 4 до 15 годишна възраст,които бяха разпределени в шест възрастови групи. Състезанието се проведе с цел популяризиране на колоездачния спорт в град Троян, мотивиране на повече деца към спорта и водене на здравословен начин на живот и не на последно място подбор на деца за попълване на отборите от детско-юношеската школа на нашия клуб. От провеждането на този вид състезания ние успяхме да спечелим за каузата много деца, които в момента са активни спортисти, а двама от тях през 2019 година станаха шампиони на България. На победителите в състезанието бяха раздадени предметни награди свързани с велосипеда и медали. Победителите: Момчета 4-6 години1 място Александър Петков2 място Мартин Банчевски3 място Камен Пиперски Момчета 7-9 години1 място Пресиян Стоянов2 място Христо Тодоров3 място Ивайло Райковски Момчета 10-12 години1 място Даниел Стоянов2 място Ивелин Мочев3 място Лъчезар Пенчев Момчета 13-15 години1 място Веселин Ангелов2 място Ивайло Христов3 място Денис Йорданов Момичета 7-9 години1 място Сиана Костова2 място Десислава Семкова
Състезанието се проведе на 14.10.2019 г. по случай Петковден - празник на град Троян и бе организирано от Община Троян и Колоездачен клуб „Хемус – 1896”. В състезанието взеха участие състезатели от 4 до 15 годишна възраст, които бяха разпределени в шест възрастови групи. Състезанието се проведе с цел популяризиране на колоездачния спорт в град Троян, мотивиране на повече деца към спорта и водене на здравословен начин на живот и не на последно място подбор на деца за попълване на отборите от детско-юношеската школа на нашия клуб. От провеждането на този вид състезания ние успяхме да спечелим за каузата много деца, които в момента са активни спортисти, а двама от тях през 2019 година станаха шампиони на България. На победителите в състезанието бяха раздадени предметни награди свързани с велосипеда и колоездачния спорт и медали.
На проведения Държавен лично-отборен шампионат в Пловдив на новата многофункционална спортна зала „Колодрума” за мъже и юноши старша възраст отбора на „Хемус-1896” в състав: Йоан Колев, Мартин Папанов, Николай Дянков и Денис Дянков завоюва шампионската титла в дисциплината 4000 м. отборно преследване. И в останалите дисциплини нашите състезатели се представиха отлично, като Мартин Папанов завоюва още два златни и един сребърен медал в дисциплините „издръжливост чрез отпадане”, ”скрач” и ”омниум”, а в дисциплините „издръжливост по точки” и „индивидуално преследване” зае 4-то място. При юноши старша възраст Даниел Петков спечели бронзов медал в дисциплината”1000 м. от място” и зае 5-то място в дисциплината „3000 м. индивидуално преследване”. Ръководството на клуба и състезателите посвещават успехите си и благодарят на Община Троян,”Калинел” ЕООД,”Судал” ЕООД, Униор ЕООД и Веломагазин „Хемус Троян”.
Отлично се представиха нашите състезатели в поредното състезание от сезона.
Стефан Йовевски размаза конкуренцията при момчета младша възраст и отново доказа, че е най-силен в неговата възраст.
В Чепеларе се проведе критериум чрез отпадане Стефан Йовевски спечели по безапелационен начин при момчета младша възраст, а при мъжете победител стана отново наш състезател – Мартин Папанов.
На проведения наскоро в Пазарджик Държавен лично-отборен шампионат на писта за момчета, състезателите на „Хемус-1896" Стефан Йовевски, Радослав Грънчаров и Цветослав Стойков се представиха отлично, като станаха вицешампиони на България в дисциплината "2000 м. отборно преследване", а в дисциплината „отборен спринт" се окичиха с бронзови медали. В крайното отборно класиране нашият отбор зае 3-то място след отборите на Бургас и Казанлък.
Страница 1 от 24
© 2020 Hemus-1896 Troyan. Всички права запазени