Стефан Йовевски - Шампион на България за 2019 година

На провелия се Държавен личен шампионат по колоездене за момчета и юноши младша възраст в Сливен състезателите на "Хемус – 1896" се представиха отлично. През първия ден се проведе дисциплината „индивидуално по часовник", в която най-добрият състезател в България за момчета през последните две години Стефан Йовевски спечели поредната си победа при момчета младша възраст и се окичи със златен медал.

Много добре се представиха и останалите наши състезатели, като Михаил Николов остана на 4-то място при най малките - момчета младша възраст, а Радослав Грънчаров зае 4-то място за момчета старша възраст и Симеон Петков с 6-то място при юноши мл.възраст. След провеждане на Държавния шампионат се проведе и двуетапно състезание за купа"Милко Димов-Илия Кръстев" в което Стефан Йовевски отново показа класа и след като спечели и двата етапа зае 1-во място.

Ръководството на клуба благодари и посвещава успехите на Община Троян и спонсорите на клуба - Судал ЕООД, Калинел ЕООД, Униор ЕООД и Веломагазин Хемус – Троян.

Галерия със снимки

© 2020 Hemus-1896 Troyan. Всички права запазени